K E R C K H O V E

1964 - 2014
FABRIKATIE PVC RAMEN EN DEUREN

Raf Kerckhove, de stichter, nam in 1964 vol moed de beslissing zelfstandig timmerman te worden. Eerst te Ettelgem, maar in 1969 koos hij resoluut voor Jabbeke, met het oog op de potentiele uitbreidingsmogelijkheden.

Waar vroeger de timmerman alles deed met betrekking tot hout (van daken tot keukens) werd er door de jaren heen meer toegespitst op buitenschrijnwerk. Continu werd in deze richting verder gewerkt.

In 1999 werd een nieuwe weg ingeslagen. De zoon, Lieven Kerckhove kwam aan het roer. Nieuwe terreinen werden aangekocht. Samen met vader Raf werd besloten te investeren in een nieuwe hal met machines voor de productie van pvc schrijnwerk voor zowel vaklui als particulier.

Wegens de hoogstaande kwaliteit van Duitse producten werd voor de productie van het pvc schrijnwerk bewust gekozen om alles te gebruiken van Duitse makelij.

Dankzij een enorme werklust, 50 jaar ervaring, zin voor kwaliteitswerk en een op de werkvloer meewerkende patroon, is en blijft Kerckhove pvc ramen en deuren een succesverhaal.

In de rubriek producten ziet u tal van foto’s met realisaties. Deze zeggen meer dan 1000 woorden. Bij vragen of interesse, is de kortste weg, mede door een versnelde innovatie en de zeer uitgebreide mogelijkheden, ons persoonlijk te contacteren. We staan u graag te woord.